Bloc Bucium

Informatii:

  • Oras:Iasi
  • Zona:Bucium
  • Preturi:28900 - 77250 €

Caracteristici:

  • 14 apartamente
  • Parcare privata inclusa
  • Transport public la 5 minute distanta
  • Acces pe baza de card, bariera

Descriere:

Blocul este la 200 de m de Șoseaua Bucium, într-un loc ce oferă liniște și verdeața, departe de poluarea orașului. Zona deosebita oferă locatarilor o priveliște excepțională asupra orașului și împrejurimilor. La 2 minute aveți stația de autobuz pentru mijloacele de transport în comun ce pleacă către oraș. De asemenea în vecinătate aveți două magazine, centru fitness, spa și centru de înfrumusețare(frizerie, coafor). Poziționarea este ideală pentru familiști, la 400 m existând o grădiniță și o școală generală.
Blocul este construit după cele mai noi norme și normative în construcții din cadre de beton armat cu zidărie și cărămidă portantă termobloc izolată suplimentar cu 15 cm polistiren, tâmplărie cu trei foi de sticla, instalații și finisaje de calitate superioara în regim P+2E+M ce cuprinde 14 apartamente spațioase.
Va propunem patru tipuri de apartamente cu curte interioara, locuri de parcare, foișor și grătar, toate situate într-un cadru liniștit și confortabil.
Blocul este branșat la electricitate direct din rețeaua de medie tensiune, cu transformator propriu.
Alimentarea cu apa și canalizarea se fac din sistemul de distribuție a orașului pe magistrale noi dimensionate corespunzător cererii. Fiecare apartament este cablat individual pentru internet și televiziune, scutindu-va astfel de povara firelor la vedere.
Apartamentele vor fi personalizate de fiecare proprietar putând opta pentru living și bucătărie într-un spațiu comun de tip open-space sau se poate realiza o compartimentare pentru a le despărți pe cele doua în spatii distincte și bine delimitate. Gresia, faianța, parchetul, ușile de interior, corpurile de baie și culoarea varului le puteți personaliza după gustul și dorința dumneavoastră.
Blocul este finalizat. După alegerea finisajelor mutarea se poate realiza în 2-3 săptămâni.
Fiecare apartament are asigurat gratuit un loc de parcare în cadrul curții comune împrejmuite și asigurata cu bariera de acces.

Toate apartamentele au GRATUIT un loc de parcare.

CONISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

Pentru mai multe informații și pentru vizionări puteți apela la consultantul de vânzări Georgiana Ionel.